Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Geperste hondenbrokken

Puro geperste hondenbrokken

Voor geperste hondenbrokken ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar maken wij onze geperste brok in eigen fabriek. Wij hebben een groot assortiment met voeding voor iedere levensfase van de hond.

Wil je weten welk product bij jouw viervoeter past? Maak dan gebruik van de filters. Geef onder andere de leeftijd, grootte en eventueel de speciale behoefte aan.

Kom je er niet uit? Wij helpen we je graag verder neem gerust contact met ons op via webshop@puro.nl.

✓ Samengesteld door zeer ervaren voedingsdeskundigen

✓ Geproduceerd in eigen fabriek

✓ Gratis verzending binnen Nederland

Producten filteren

Leeftijd

Grootte

Smaak

Speciale behoefte

Productlijn

Wat zijn geperste hondenbrokken?

Geperste hondenbrokken zijn een specifiek type droog hondenvoer. Ze worden geproduceerd door de ingrediënten te mengen tot een deegachtige consistentie en vervolgens onder hoge druk te persen en te verhitten via het proces dat bekend staat als extrusie. Dit resulteert in compacte brokken die steviger zijn dan gewoon droogvoer.

Wat zijn de voordelen van geperste hondenbrokken?

Geperste hondenbrokken bieden verschillende voordelen:

Verbetering van de tandheelkundige gezondheid: Geperste brokken hebben een dichtere textuur in vergelijking met traditionele droge brokken. De structuur van geperste brokken kan helpen bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, wat de tandheelkundige gezondheid van honden bevordert.

Hoge voedingswaarde: Dankzij het extrusieproces blijven de voedingsstoffen in het voer beter behouden. Geperste brokken hebben doorgaans een hoog gehalte aan voedingsstoffen.

Lange houdbaarheid: Omdat geperste brokken dichter zijn dan traditionele droge brokken en dus minder lucht bevatten, blijven ze langer vers.

Verminderde allergenen: Alle Puro geperste hondenbrokken bevatten natuurlijke ingrediënten en vermijden kunstmatige toevoegingen, conserveermiddelen en kleurstoffen. Dit kan gunstig zijn voor honden met voedselallergieën of gevoelige magen.

Net als bij elk ander type hondenvoer is het belangrijk om de ingrediëntenlijst en voedingsinformatie te controleren om ervoor te zorgen dat het voer geschikt is voor de specifieke behoeften van je hond. Als je twijfels hebt over welk type hondenvoer het beste is voor je huisdier, raadpleeg dan je dierenarts voor advies.