fbpx

Proefpakket (3x 1kg)

16,00

We kunnen ons voorstellen dat je 100% zeker wil weten of je het juiste voer voor jouw trouwe vriend koopt! Daar helpen wij je graag een handje mee met onze proefpakketten. Selecteer hieronder de 3 producten die je graag zou willen proberen, je krijgt van ons per product 1KG toegestuurd!

Wil je advies hebben over de beste voeding voor jouw hond, neem dan contact met ons op. Scroll naar beneden om de bestelling toe te voegen aan je winkelwagentje.

Product Quantity

Premium - Puppy

Voorheen Puro premium puppy 28/16 geperst

Premium Puppy is een volledige en hoogwaardige voeding voor uw pup en jonge hond. De granen zijn vooraf licht verteerbaar gemaakt (ontsloten). Hierdoor worden de eiwitten, oliën en vetten niet onnodig beschadigd door extra verhitting en druk. Ze blijven dus perfect beschikbaar voor uw trouwe vriend.

Premium Puppy:

  • Heeft een lagere maagbelasting in vergelijking met een krokante brok. Ideaal voor actieve jonge honden!
  • Bevat glucosamine en chondroïtine
  • Recept zonder tarwe(gluten)
15KG
5KG

Puro Croc Puppy 30/14

Puro Puppy 30/14 is de complete voeding die zorgt voor een gezonde en evenwichtige groei van uw pup. Het bevat alle hoogwaardige eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn in de groeiperiode. Puro Puppy 30/14 wordt gevoerd vanaf 4 weken tot ongeveer 1 jaar, afhankelijk van grootte en ras van uw hond.

10KG
20KG

Puro Croc Puppy Premium 32/20

Puro Croc Puppy Premium 32/20 is een puppyvoeding met een hoge verteerbaarheid die geschikt is voor zeer kleine tot (middel) grote rassen. Het is speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat uw pup van alle hoogwaardige eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die hij/zij in de groeiperiode nodig heeft word voorzien.

10KG
20KG

Puro Croc Puppy Large Breed 26/14

Puro Croc Puppy Large Breed is een geextrudeerde puppybrok speciaal ontwikkeld voor grote rassen. De zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zijn in de juiste verhouding samengesteld om de groei van uw hond geleidelijker te laten verlopen, en het bevat extra chondroïtine en glucosamine. Puro Croc Puppy Large Breed bevat alle hoogwaardige eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft om in een optimale conditie te blijven en zo een gezonde toekomst tegemoet te gaan.

10KG
20KG

Premium - Junior

Voorheen Puppy junior premium 26/16 geperst

Premium Junior is een geperste voeding van de beste kwaliteit voor uw jonge hond. De zeer smakelijke brokken zijn in het bijzonder geschikt voor opgroeiende honden van (middel)grote rassen. De granen in het recept zijn vooraf licht verteerbaar gemaakt (ontsloten). Hierdoor worden de eiwitten, oliën en vetten zo min mogelijk belast door de verhitting.

Premium Junior:

  • Heeft een lagere maagbelasting in vergelijking met een krokante brok. Ideaal voor actieve jonge honden!
  • Bevat glucosamine en chondroïtine
  • Het recept is rijk aan rijst
15KG
5KG

Sensitive - Graanvrij

Voorheen Puro Graanvrij super premium geperst

Adult Graanvrij Sensitive is een geperste voeding speciaal voor volwassen honden met een intolerantie of allergie voor granen en/of gluten. Het recept is rijk aan kip, zoete aardappel en boekweit. De zoete aardappel en boekweit zijn vooraf ontsloten. Daardoor is deze voeding licht verteerbaar voor jouw hond.

15KG
5KG

Sensitive - Kip & Pens

Puro Kip Pens 24/14 geperst

Adult Kip & Pens Sensitive is geschikt voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering. Deze hoogwaardige, geperste, voeding is rijk aan kip en rijst. Ook bevat het smakelijke pens. Het recept is vrij van tarwe(gluten).

15KG
5KG

Sensitive - Kip & Rijst

Voorheen Puro Kip Rijst 24/13 geperst

Adult Kip & Rijst Sensitive bevat alleen kip als dierlijke eiwitbron. Dit verkleint de kans op allergische reacties. Daarnaast is het recept vrij van tarwe(gluten). Deze hoogwaardige, geperste, voeding is dan ook geschikt voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.

15KG
5KG

Sensitive - Lam & Rijst

Voorheen Puro Lam Rijst premium 20/10 geperst

Adult Lam & Rijst Sensitive is geschikt voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering. Deze hoogwaardige, geperste, voeding is rijk aan lam en rijst. Het recept is vrij van tarwe(gluten).

15KG
5KG

Sensitive - Rund & Rijst

Voorheen Puro Rund premium 24/14 geperst

Rund & Rijst Sensitive bevat alleen rund als dierlijke eiwitbron. Dit verkleint de kans op allergische reacties. Daarnaast is het recept vrij van tarwe(gluten). Deze hoogwaardige, geperste, voeding is dan ook geschikt voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.

15KG
5KG

Sensitive - Zalm & Rijst

Voorheen Puro Zalm Rijst 23/12 Geperst

Zalm & Rijst Sensitive bevat alleen zalm als dierlijke eiwitbron. Dit verkleint de kans op allergische reacties. Daarnaast is het recept vrij van tarwe(gluten). Deze hoogwaardige, geperste, voeding is dan ook geschikt voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.

15KG
5KG

Sensitive - Eend Graanvrij Krokant

Krokante voeding voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering.

15KG

Sensitive - Vis Graanvrij Krokant

Krokante voeding voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering. Met vis & rijst als belangrijkste ingrediënten zorgen we dat de kans op het voorkomen van allergische reacties verkleind wordt!

15KG

Sensitive - Konijn Graanvrij Krokant

Gedroogd konijn, gedroogde kip, gedroogde aardappelvlokken, aardappelzetmeel, kippenvet, gehydrolyseerd kippeneiwit, gedroogde erwten, gedroogde cichorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline), lijnzaad, gedroogde bietenpulp, mineralen, gedroogde Antarctisch krill (een natuurlijke bron van EPA en DHA), lignocellulose, gedroogde appels, Johannesbroodmeel, glucosamine hydrochloride, chondroïtinesulfaat, gedroogde spinazie, plantenextracten (Rosmarinus sp., Curcuma sp., Citrus sp. and Syzygium sp.)

15KG

Premium - Active

Voorheen Puro Premium 26/16, dit product zit in een nieuwe verpakking

Premium Active is een speciaal samengestelde sportbrok die een verhoogd eiwit- en vetgehalte heeft.

Premium Active is samengesteld uit zeer hoogwaardige eiwitten en vetten, zodat het een rijk en gevarieerd aminozuren- en vetzurenpatroon heeft. Ook beschikt het over een zeer goed uitgebalanceerde vitaminen- en mineralenbalans.Dit alles zorgt voor energie tijdens de activiteiten opbouw en herstel erna en maakt het zo de perfecte voeding voor honden die topprestaties moeten leveren. De samenstelling is rijk aan kip en rijst.

15KG
5KG

Puro Croc 24/10

Puro Croc 24/10 is een krokante hondenbrok voor de volwassen hond met normale activiteit. Het is bereid uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en bevat hoogwaardige eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen in een uitgekiende samenstelling om er zo aan bij te dragen dat uw hond in optimale conditie blijft. Met Puro Croc 24/10 laat U uw hond genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd.

10KG
20KG

Puro Croc Lam Rijst Premium 26/14

Puro Croc Lamb/Rice Premium 26/14 is een volledige en uitgebalanceerde voeding van zeer hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor zeer gevoelige honden. Dit product is bereid uit de beste ingrediënten en garandeert een optimale conditie. Bovendien kunnen de aanwezige FOS (Fructo-oligo sacchariden) bijdragen aan een betere darmwerking.

10KG
20KG

Select - Basic Plus

Voorheen Puro Basic 23/12 geperst 

Select Basic Plus is een volledige voeding voor uw volwassen familiehond. Het recept van deze geperste brok is gebaseerd op jarenlange ervaring. Terug naar de basis met een goede balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten zodat uw trouwe vriend alle voedingstoffen krijgt die hij nodig heeft. De Select Basic Plus heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

15KG
5KG

Select - Vlees Plus

Voorheen Puro Vleesplusbrokken 25/7

Select Vlees Plus is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden met een normale activiteit. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in een uitgekiende samenstelling zorgen dat uw hond alle benodigde voedingsstoffen krijgt.

15KG
5KG

Puro Crocmix 26/11

Puro Crocmix is een smakelijk brokkenmenu. Voor de volwassen hond met normale activiteit. Het is een mengeling van diverse geextrudeerde brokken en bevat alles wat uw hond nodig heeft. Het is bereid uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en bevat hoogwaardige eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen zodat U uw hond een smakelijke en verantwoorde maaltijd voorschotelt. Met Puro Crocmix 26/11 laat U uw hond genieten van een gevarieerde maaltijd met vlees, groenten, granen en vitaminen.

10KG
20KG

Puro Croc Premium 26/16

Puro Croc Premium 26/16 is een volledige en uitgebalanceerde voeding,
geschikt voor volwassen honden van alle rassen met verhoogde of afwisselende inspanning.
Het bevat extra eiwit voor ondersteuning van de spiermassa en extra vet i.v.m.
de verhoogde caloriebehoefte. Met Puro Croc Premium 26/16
kunt U uw hond perfect in conditie houden.

Puro Croc Small Breed 26/14

Puro Small Breed 26/14 is speciaal ontwikkeld voor kleine rassen tot 10 kg.
Het is rijk aan kip waardoor het een zeer smakelijk product is, zodat
ook de minder goede eters het voer zeer goed accepteren.
Het bevat zeer hoogwaardige eiwitten zodat uw hond alle
essentiële aminozuren in overvloed binnenkrijgt.
Ook is er rekening mee gehouden dat uw hond alle vitaminen,
mineralen en sporenelementen in de juiste verhouding toegediend krijgt.

Puro Croc Premium 24/20

Puro Croc 24/20 is een volledige en uitgebalanceerde voeding met een hoge energiewaarde,
specifiek ontwikkeld voor honden met veel inspanning en honden van zware rassen.
Puro Croc 24/20 is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten
en heeft een zeer hoge verteerbaarheid. Het bevat veel kip en rijst en er is
extra lecithine toegevoegd voor een goede vetvertering.

Puro Croc Light 20/7

Puro Croc Light 20/7 is een geextrudeerde brok met een verlaagd eiwit en vetgehalte. Dit maakt het een geschikte voeding voor honden met een verlaagde activiteit of energiebehoefte zoals oudere honden of honden met overgewicht.

10KG
20KG

Puro Croc Lam Rijst 23/9

Puro Croc Lam Rijst 23/9 is een geextrudeerde brok ontwikkeld voor gevoelige honden.
Het is een licht verteerbare en smakelijke brok met lamsvlees en rijst.

10KG
20KG

Puro Diner 22/7

Puro Diner 22/7 is een complete warme maaltijd met veel vlees, groenten en ontsloten granen.
De uitgekiende samenstelling bevat alle essentiele voedingsstoffen
die uw hond voor een optimale conditie nodig heeft.

 

10KG

Puro Croc Premium Light 17/10

Puro Croc Premium Light 17/10 is een geëxtrudeerde brok speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht.

Puro Croc Premium Light heeft een verlaagd eiwitgehalte en is hierdoor geschikt
voor honden met overgewicht omdat er op deze manier minder aan calorieën
wordt opgenomen door uw hond.
De aanwezige eiwitten zijn van hoge kwaliteit
zodat uw hond toch voldoende hiervan binnenkrijgt en dus niets tekortkomt.
Ook het vetgehalte is enigszins gereduceerd om positief bij te dragen
aan het terugdringen van overgewicht.

Puro Croc Light Premium is hierdoor zeer geschikt om overgewicht
terug te dringen zodat uw hond weer snel in een goede conditie is.

Premium - Gezond Gewicht

Voorheen Puro Premium Light 17/9 geperst

Een natuurlijke hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met overgewicht.

Premium Gezond Gewicht heeft een verlaagd eiwitgehalte en is hierdoor geschikt voor honden met overgewicht omdat er op deze manier minder aan calorieën wordt opgenomen door uw hond. De aanwezige eiwitten zijn van hoge kwaliteit zodat uw hond toch voldoende hiervan binnenkrijgt en dus niets tekort komt. Voor honden met aanleg voor overgewicht is het verlaagde eiwitgehalte en vet gehalte ideaal . Het vetgehalte is 9% en deze vetten zijn goed verteerbaar, dus ook hiervan krijgt uw hond genoeg binnen maar ook weer niet teveel.

15KG
5KG

Puro Croc Energy Premium 30/20

Puro Energy Premium 30/20 is een volledige, uitgebalanceerde geextrudeerde voeding, specifiek ontwikkeld voor zeer actieve honden met speciale fysiologische behoeften, bijvoorbeeld tijdens dracht en lactatie.

Puro Energy Premium 30/20 is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste ingredienten, gekozen op basis van de volgende criteria:

Verteerbaarheid van eiwitten en koolhydraten, hoog gehalte aan belangrijke aminozuren in het eiwit, hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en een perfecte balans van mineralen en oligo-elementen.

 

10KG
20KG

Puro Rijstmix

Puro Rijstmix is een aanvullende voeding die zeer geschikt is om te mengen met vlees. Het bevat rijst die dmv. micronisering extra licht verteerbaar is gemaakt en het is verrijkt met groenten om het zo extra gezond te maken

Puro Croc Joint & Bone Support 20.5/14

Puro Croc Joint & Bone Support 20.5/14 is een volledige krokante dieet voeding
voor volwassen honden ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten
in geval van osteoartritis/artrose en voor een verbeterde huid en glanzende vacht.

Deze ondersteuning voor soepele spieren en gewrichten komt uit de keuze van de ingrediënten zoals:
Gelatine hydrolysaat (voor gewrichten, botten, huid en pezen), glucosamine, chondroïtine en omegavetzuren.
Met extra vitamine E voor natuurlijke afweer.
Puro Croc Joint & Bone bevat een beperkt energie gehalte om het
risico op overgewicht te beperken en is daarom ook geschikt voor de senior hond.

 

Puro Croc Premium Senior 17/10 - 15KG

Puro Croc Premium Senior 17/10 is een geëxtrudeerde brok. Een natuurlijke hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor oudere honden. Puro Croc Premium Senior heeft een verlaagd eiwit en vetgehalte en is hierdoor geschikt voor oudere honden om overgewicht te voorkomen/tegen te gaan. De aanwezige eiwitten zijn van hoge kwaliteit zodat uw hond toch voldoende hiervan binnenkrijgt en dus niets tekortkomt. Voor oudere honden is het verlaagde eiwitgehalte ideaal omdat een oudere hond minder eiwitten nodig heeft voor de opbouw van spieren. De organen van de hond hoeven zo geen overtollige eiwitten af te breken en worden hierdoor dus minder belast. Het vetgehalte van deze brokken is 10% en deze vetten zijn goed opneembaar/verteerbaar, dus ook hiervan krijgt uw hond genoeg binnen maar ook weer niet teveel. Dit maakt het product wederom ideaal om overgewicht terug te dringen en is er voor oudere honden geen sprake van overbelasting van de organen.

Premium - Senior

Voorheen Puro Senior 18/10

Premium Senior is een geperste brok die speciaal ontwikkeld is voor oudere honden. Door het verlaagde vetgehalte krijgt uw hond minder calorieën binnen. Ideaal voor oudere honden die minder actief zijn of overgewicht hebben. Daarnaast bevat deze voeding glucosamine en chondroïtine.

De aanwezige eiwitten zijn van hoge kwaliteit zodat uw hond voldoende binnenkrijgt en dus niets tekort komt. Voor oudere honden is het verlaagde eiwitgehalte ideaal omdat een oudere hond minder eiwitten nodig heeft voor de opbouw van spieren. De organen van de hond hoeven zo geen overtollige eiwitten af te breken en worden hierdoor dus minder belast.

15KG
5KG
Selecteer gewicht

1KG

Premium - Puppy

Gewicht N/B
Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Puppy

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Puro Croc Puppy 30/14

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Leeftijd

Puppy

Soort voeding

Krokante voeding

Diersoort

Puro Croc Puppy Premium 32/20

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Puppy

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Puro Croc Puppy Large Breed 26/14

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Puppy

Soort voeding

Krokante voeding

Premium - Junior

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Junior

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Graanvrij

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Kip & Pens

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Kip & Rijst

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Lam & Rijst

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Rund & Rijst

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Zalm & Rijst

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Sensitive - Eend Graanvrij Krokant

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Sensitive - Vis Graanvrij Krokant

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Sensitive - Konijn Graanvrij Krokant

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Premium - Active

Diersoort

Leeftijd

Adult

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Puro Croc 24/10

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Puro Croc Lam Rijst Premium 26/14

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Select - Basic Plus

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Senior

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Select - Vlees Plus

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Puro Crocmix 26/11

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Puro Croc Premium 26/16

Selecteer gewicht

20KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Puro Croc Small Breed 26/14

Selecteer gewicht

10KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Puro Croc Premium 24/20

Lijn

Diersoort

Selecteer gewicht

20KG

Leeftijd

Adult

Soort voeding

Krokante voeding

Puro Croc Light 20/7

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Adult, Senior

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Puro Croc Lam Rijst 23/9

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Leeftijd

Senior

Diersoort

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Puro Diner 22/7

Selecteer gewicht

10KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Soort voeding

Geperste voeding

Lijn

Puro Croc Premium Light 17/10

Selecteer gewicht

15KG

Diersoort

Leeftijd

Senior

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Premium - Gezond Gewicht

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Puro Croc Energy Premium 30/20

Selecteer gewicht

10KG, 20KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Soort voeding

Krokante voeding

Lijn

Puro Rijstmix

Selecteer gewicht

10KG

Diersoort

Leeftijd

Adult

Lijn

Soort voeding

Rijst

Puro Croc Joint & Bone Support 20.5/14

Selecteer gewicht

10KG

Diersoort

Leeftijd

Adult, Senior

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Puro Croc Premium Senior 17/10 - 15KG

Selecteer gewicht

15KG

Diersoort

Leeftijd

Senior

Lijn

Soort voeding

Krokante voeding

Premium - Senior

Diersoort

Selecteer gewicht

15KG, 5KG

Leeftijd

Senior

Lijn

Soort voeding

Geperste voeding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proefpakket (3x 1kg)” te beoordelen
Winkelwagen
Proefpakket (3x 1kg)
Scroll naar boven