Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Krokante hondenbrokken

Puro krokante hondenbrokken

Wij hebben een groot assortiment aan krokant hondenvoer (Croc) zo bieden we iets voor iedere levensfase van de hond. Onze producten zijn samengesteld uit de beste grondstoffen.

Wil je weten welk product bij jouw viervoeter past? Maak dan gebruik van de filters. Geef onder andere de leeftijd, grootte en eventueel de speciale behoefte aan.

Kom je er niet uit? Wij helpen we je graag op verder neem gerust contact met ons op via webshop@puro.nl.

✓ Samengesteld door zeer ervaren voedingsdeskundigen

✓ Een groot assortiment voor iedere levensfase

✓ Gratis verzending binnen Nederland

Wat zijn krokante hondenbrokken?

Krokante hondenbrokken zijn een veelvoorkomend type droog hondenvoer. Ze zijn compact en hebben een harde en knapperige textuur, en ze zijn bovendien handig te doseren. Krokante brokken worden geproduceerd door de ingrediënten te mengen tot een deegachtige massa en vervolgens te extruderen en te drogen.

Waarom krokante hondenbrokken geven?

Krokante hondenbrokken zijn een populaire keuze voor hondeneigenaren om verschillende redenen:

Tandheelkundige gezondheid: Door de harde en knapperige textuur moeten honden goed kauwen op deze brokken. Dit kan helpen bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, wat de tandheelkundige gezondheid van honden kan verbeteren.

Voedingswaarde: Onze krokante hondenbrokken zijn verkrijgbaar in diverse formules en bevatten een uitgebalanceerde mix van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen.

Grote diversiteit: Puro heeft diverse varianten van krokante hondenbrokken samengesteld voor verschillende levensfasen van de hond. Daarnaast hebben we producten samengesteld voor honden met specifieke voedingsbehoeften, zoals honden met overgewicht, ondergewicht, gewrichtsproblemen of een allergie.

Gemak en houdbaarheid: Krokante hondenbrokken zijn gemakkelijk te doseren en te bewaren. Ze hebben doorgaans een langere houdbaarheid dan natvoer en rauw voedsel, wat handig is voor eigenaren met drukke schema’s of die grotere hoeveelheden voedsel willen inslaan.

Het is belangrijk op te merken dat de voedingsbehoeften van honden kunnen variëren op basis van factoren zoals leeftijd, grootte, ras, activiteitsniveau en eventuele gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk om de ingrediëntenlijst en voedingsinformatie te controleren om ervoor te zorgen dat het voer geschikt is voor de specifieke behoeften van je hond. Als je twijfels hebt over welk type hondenvoer het beste is voor je huisdier, raadpleeg dan je dierenarts voor advies.