Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Proefpakket hondenvoeding

Maak kennis met Puro hondenvoeding!

De Puro hondenvoeding wordt zorgvuldig samengesteld uit een strenge selectie van de beste grondstoffen. Hoogwaardige kwaliteitsproducten met iedere een eigen specifieke samenstelling. Want jij wilt toch ook alleen het allerbeste voor je hond?

Om er 100% zeker van zijn dat jij het juiste voer aan jouw viervoeter geeft kan je kennis maken met onze voeding via een van onze proefpakketten.

Proefpakketten geperst

Puro geperste hondenbrokken

Proefpakketten krokant

Puro krokante hondenbrokken
Puro-hondenvoeding-proefpakket

✓ Samengesteld door zeer ervaren voedingsdeskundigen

✓ Vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen

✓ Gemaakt van de beste grondstoffen

Proefpakketten geperste hondenbrokken

Geen bijzondere behoefte

Heeft je hond geen bijzondere behoefte, maar wil je graag eerst kennis maken met Puro voordat je een grote zak koopt? Kies dan voor dit proefpakket. Dit proefpakket bevat:

Actieve honden

Actieve honden hebben vaak extra voedingsstoffen nodig. Puro heeft hondenvoeding voor actieve honden. In ons proefpakket voor actieve honden zitten drie soorten geperste brok die speciaal ontwikkeld zijn voor extra energiebehoefte. Dit proefpakket bevat:

Gevoelige spijsvertering

Dat kan erg vervelend zijn! In ons assortiment hebben we diverse brokken die geschikt zijn voor honden met een gevoelige spijsvertering. Speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering hebben we diverse proefpakketten samengesteld.

Proefpakketten krokante hondenbrokken

Geen bijzondere behoefte

Heeft je hond geen bijzondere behoefte, maar wil je graag eerst kennis maken met Puro voordat je een grote zak koopt? Kies dan voor dit proefpakket. Dit proefpakket bevat:

Overgewicht

Voor honden met overgewicht hebben wij diverse krokante light brokken ontwikkeld. Maak kennis met onze diverse soorten in het proefpakket. Dit proefpakket bevat:

Ondergewicht

Is jouw hond te licht? Dan is goede voeding van extra belang voor de gezondheid van jouw viervoeter. Speciaal voor honden met ondergewicht hebben wij diverse krokante brokken in ons assortiment. Maak kennis met deze brokken in het proefpakket. Dit proefpakket bevat:

Gevoelige spijsvertering

Dat kan erg vervelend zijn! Onze graanvrije brokken zijn zeer geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. Bestel ze in het Proefpakket Graanvrij. Dit proefpakket bevat:

Huid/vachtproblemen

Dat is erg vervelend! Wist je dat je het probleem mogelijk kan verminderen door het geven van de juiste voedingsstoffen?
Wij hebben diverse producten in ons assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor honden met huid of vachtproblemen. Maak kennis met deze producten in het proefpakket. Dit proefpakket bevat:

Twijfel je over het juiste proefpakket voor jouw viervoeter? Neem gerust contact met ons of via webshop@puro.nl. Wij adviseren je graag!