Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Over Puro

Puro produceert al meer dan 50 jaar kwaliteitsvoeding voor uw hond en kat

Natuurlijk hoge kwaliteit

Sinds we in de jaren 70 begonnen met de productie van Puro hondenvoeding, zijn de eisen aan voer flink bijgesteld. Wij hebben constant geïnvesteerd in de beste machines en produceren volgens de normen van het GMP en de HACCP richtlijnen voor voedselveiligheid.

Alleen de allerbeste grondstoffen

Al ons honden- en kattenvoer wordt samengesteld uit een strenge selectie van de beste grondstoffen. Zo leveren wij constant een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ieder product heeft zijn eigen specifieke samenstelling, zo zorgen we dat het perfect aansluit op de behoeftes van uw huisdier. Mensen willen voor hun trouwe viervoeter maar 1 kwaliteit, de beste kwaliteit. Net als wij.

Het beste kattenvoer

Het beste voer voor uw kitten en kat

Katten staan bekend als eigenwijs en kieskeurig. Voeding moet voldoen aan bepaalde eigenschappen: verteerbaarheid en een uitnodigende geur, smaak en vorm. Daar hebben we ons kattenvoer volledig op afgestemd.

Daarnaast wilt u het allerbeste voor uw kat. De ingrediënten van onze voeding zijn het allerbeste voor uw kat: taurine, een natuurlijke antioxidant en belangrijk voor zicht, het hart en het gehoor. Vitamine A en B-complex voor energie en de groei van botten en van tanden. Ook eiwit: belangrijk voor ieder dier en een kat heeft zelfs een hogere eiwitbehoefte dan een hond – in alle levensfases.

Het beste voer voor uw puppy en hond

U wilt uw trouwe viervoeter zo lang mogelijk bij u houden, des te belangrijker om ze goed en zorgvuldig samengesteld voer te geven. Al onze voeding is voorzien van vetten, zalmolie, choline, Vitamine-B complex, carnitine, calcium en fosfor.

Maar dat wil niet zeggen dat al onze producten hetzelfde zijn: we hebben producten met extra vitaminen, omega 3-6-9 vetzuren, calcium en meer. Eén ding is wel zeker: met ons voer streven we na uw hond een goede weerstand te bieden.