Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Twee gelukkig mensen met wee gelukkige labradors.

De geheimen van de twee gelukkige Labradors van Vincent Simmer

Op een mooie zonnige dag, brachten we een bezoek aan Vincent Simmer en zijn vrouw Anne. Bij aankomst werden we begroet door het enthousiaste geblaf van hun opgewonden Labradors, Sefa en Flo.

Vincent begint ons te vertellen over hun geliefde Labradors. Sefa is een charmant teefje van 2,5 jaar oud met een prachtige charcoal kleur. Ze staat naast Flo, een zachtaardige blonde, die inmiddels 11 jaar oud is. Samen vormen ze een vrolijk en levendig duo, vol liefde en avontuur.

In de woonkamer viel ons oog op een foto van een andere hond. “Dat is Snoef,” zegt Vincent met een glimlach. “Snoef was een mooie zwarte boerenlabrador. We kregen haar toen ze 6 maanden oud was, we hadden haar nog wel wat dingen af te leren zoals, zo mocht ze van ons niet als een koningin op de bank liggen! Ze heeft de respectabele leeftijd van 15 jaar gehaald en heeft nu een mooie rustplaats met gedenksteen in onze achtertuin. Snoef was een dierbare hond en zal altijd in onze gedachten blijven.”

Vincent vertelt dat zijn honden in het verleden kampten met regelmatige periodes van dunne ontlasting, wat zowel voor de honden als voor Vincent en Anne ongemakkelijk was. Het was een uitdaging die om een oplossing vroeg.

Toevallig ontdekte Vincent Puro hondenvoeding, en dat bleek een keerpunt te zijn. Hij deelt met een glimlach hoe alles veranderde toen ze overschakelden naar Puro. “Sinds we de Puro geperste brokken zijn gaan geven, komt dunne ontlasting nog maar sporadisch voor,” zegt hij. “Ook het verharen lijkt aanzienlijk verminderd te zijn.” Het is duidelijk dat de gezondheid en het welzijn van de honden van Vincent en Anne van het groot belang zijn.

“Sinds we de Puro geperste brokken zijn gaan geven, komt dunne ontlasting nog maar sporadisch voor. Ook het verharen lijkt aanzienlijk verminderd te zijn.”

Maar welk Puro product geven ze hun Labradors? Vincent grinnikt en zegt: “We geven op dit moment de Premium Active, maar dat weten jullie wel hahaha.”

Naast het delen van hun eigen succesverhaal, wil Vincent graag andere hondenbezitters adviseren. “Andere baasjes zou ik adviseren om goed te kijken hoe uw hond reageert op een bepaalde brok,” benadrukt hij. “Als je het duurste merk geeft, wil dat niet meteen zeggen dat je ook de beste kwaliteit geeft.” Hij spreekt uit ervaring en geeft hiermee een waardevolle boodschap voor alle hondenliefhebbers.

“Andere baasjes zou ik adviseren om goed te kijken hoe uw hond reageert op een bepaalde brok. Als je het duurste merk geeft, wil dat niet meteen zeggen dat je ook de beste kwaliteit geeft.”

Vincent sluit af met een opgewekte noot: “Ga zo door en ik hoop dat er nog wat uitbreiding in het assortiment komt. Dan kan ik afwisseling bieden voor onze honden. Al eten ze toch wel alles wat ik ze voorschotel, haha.”

Het is overduidelijk dat liefde en toewijding aan hun harige familieleden centraal staan in hun leven. We verlaten hun huis met een warm gevoel en zijn ervan overtuigd dat Puro hondenvoer een belangrijke rol speelt in het geluk van Sefa en Flo.

Graag danken wij Vincent Simmer voor dit inspirerende gesprek en zijn openhartige advies.