Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Hondenworsten

Puro hondenworsten

De Puro hondenworsten zijn zorgvuldig samengesteld en zijn helemaal vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. De worsten zijn gestoomd om zo de smaak en voedingswaarde zo goed mogelijk te behouden. De worsten zijn volledig graan- en glutenvrij en zijn de perfecte aanvulling op onze brokken. De worsten zijn ideaal voor het toedienen van medicijnen en zeker ook geschikt als beloningssnack bijvoorbeeld tijdens training. Een lekkere extra voor iedere hond! De worsten zijn verkrijgbaar in 4 varianten.

Heb je vragen over de hondenworsten? Wij helpen we je graag op verder neem gerust contact met ons op via webshop@puro.nl.

✓ Samengesteld door zeer ervaren voedingsdeskundigen

✓ Vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen

✓ Een lekkere extra voor iedere hond

Puro Gestoomde Worst

Onze voeding is een selectie van het beste wat de natuur te bieden heeft. Ingrediënten van hoge kwaliteit aangevuld met vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voor een gezond, lang en gelukkig leven.

Waarom de Puro gestoomde hondenworsten geven?

De zachte hitte van het stomen helpt de smaak en de voedingswaarde zo goed mogelijk te behouden, waardoor je hond profiteert van een voedzame maaltijd. Door het stomen wordt het voedsel tevens zachter en sappiger en dus makkelijker verteerbaar voor je hond. Dit kan vooral gunstig zijn voor de kieskeurige eter of honden met gevoelige spijsvertering. De worsten zijn volledig graan- en glutenvrij. Ze zijn te gebruiken als volledige maaltijd of gecombineerd met hondenbrokken. De perfecte aanvulling op de Puro geperste of krokante hondenbrokken.