Gratis verzending binnen Nederland vanaf €15,-

Win je aankoopbedrag terug met een review

Schrijf-een-review-en-win-je-aankoopbedrag terug

Win je aankoopbedrag terug met een review

Door beoordelingen te schrijven help je ons én alle andere klanten om een goede keuze te maken. Elke twee maanden kiezen wij de leukste, de meest nuttige of de meest interessante review uit. Je wint je aankoopbedrag terug tot een maximaal bedrag van € 100. Elke twee maanden maakt iedereen opnieuw kans om te winnen.

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de ‘Win je aankoopbedrag terug’ winactie van Puro gevestigd aan Stevert 34(5524 KC) te Steensel. De actieperiode loopt van 1 juli 2023 t/m 31 december 2024. In deze periode kun je het aankoopbedrag terugwinnen tot een maximaal bedrag van € 100,-. Er zal iedere twee maanden één persoon kans maken om zijn of haar aankoopbedrag terug te winnen. Door mee te doen aan de actie, verklaart de deelnemer akkoord te zijn met onderstaande actievoorwaarden / spelregels.

Algemeen

  1. De winactie loopt vanaf 1 juli 2023 t/m 31 december 2024.
  2. De actie wordt georganiseerd door Puro, gevestigd aan Stevert 34, 5524 KC Steensel.
  3. Het product moet via Puro.nl gekocht zijn in de periode 1 januari 2023 t/m 31 december 2024.
  4. Aankoopbedragen hoger dan € 100,-. worden wel meegenomen in de trekking, maar er wordt maximaal € 100,- uitbetaald.
  5. Uitbetaling vindt plaats in de vorm van een giftcard voor onze webshop.
  6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  7. Puro heeft het recht de actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie eenzijdig te wijzigen of aan te passen, dan wel deze actie te onderbreken indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat Puro daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers.
  8. Puro zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.
  9. Puro zal de persoonlijke gegevens van de winnaar en deelnemers uitsluitend gebruiken voor deze actie en nooit aan derden verstrekken, dan wel verkopen of verhuren.

De actie werkt als volgt

  1. De deelnemer koopt in de actieperiode via Puro.nl en schrijft een review op Goolge of op Puro.nl.
  2. De deelnemer doet automatisch mee als hij/zij in de actie periode een product heeft gekocht via de webshop en een review heeft geschreven met hetzelfde e-mailadres.
  3. De deelnemer vult de benodigde gegevens volledig en naar waarheid in.
  4. De deelnemer gaat akkoord met deze actievoorwaarden.
  5. De deelnemer mag zowel op Google als op Puro.nl reviews plaatsen. Indien er meerdere reviews worden geschreven voor meerdere producten vergroot dat de winkans.
  6. Bij het niet kunnen bereiken van de winnaar behoudt Puro het recht voor om na 5 werkdagen een nieuwe winnaar te kiezen.

Deelname

  1. Deelname aan deze actie is kosteloos en staat open voor een ieder die gedurende de actieperiode in Nederland of België woont en voldoet aan de voorwaarden zoals opgesomd hierboven onder ‘De actie werkt als volgt’
  2. Om deel te nemen aan de actie dient de deelnemer:
    a. minimaal 18 jaar oud te zijn
    b. woonachtig te zijn in Nederland of België
    c. een aankoop te hebben gedaan via Puro.nl
    d. een review hebben te geschreven op Google of Puro.nl.
    e. met deze actievoorwaarden in te stemmen
  3. Puro mag iedere deelnemer diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten indien de betreffende deelnemer:
    – op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden (of hiervan bij Puro het vermoeden bestaat)
    – onvolledige, onjuiste, of misleidende gegevens verstrekt die in strijd zijn met de wet, of anderzins onrechtmatig handelt jegens Puro of derden
  4. De deelname vervalt indien een deelnemer de aankoop (of een deel daarvan) retourneert.
  5. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie van Puro.
  6. De actie is onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.

Vorige winnaars:

Maart en april 2024

Gefeliciteerd B. van der Steur, jij wint je aankoopbedrag door het schrijven van onderstaande review.

Recentelijk overgestapt van een ander merk naar Puro. Mijn Oud-Duitse Herder is erg blij met de keuze!

Hiervoor had hij wat last van darmproblemen en had hij vaak veel en dunne poep.. kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat het door de andere brok kwam, maar met deze brok (Active Premium) zijn de darmproblemen weg en de hoeveelheid poep een stuk minder. Dat betekent dat hij meer voedingsstoffen opneemt!

Januari en februari 2024

Gefeliciteerd H. Knoops, jij wint je aankoopbedrag door het schrijven van onderstaande review.

“Beide jongens doen het al bijna tien jaar heel goed op Puro. Tegenwoordig eten beide de 23/9 Lam en Rijst voor gevoelige honden. Heel goed Puro en doorgaan met de goede service.”

November en december 2023

Gefeliciteerd M. Borghouts, jij wint je aankoopbedrag door het schrijven van onderstaande review.

“Voor onze labrador pup zijn we gestart met Puro premium puppy. We waren van plan om na gewenning over te stappen naar een ander merk wat onze andere labrador hebben gegeten maar we zien hier vanaf omdat onze pup het geweldig doet op dit voer. Hij vind het heel erg lekker en groeit goed en heeft een hele mooie glanzende vacht.”

September en oktober 2023

Gefeliciteerd M. Jaspers, jij wint je aankoopbedrag door het schrijven van onderstaande review.

“ Blikzum vind de brokken lekker. Ze groeit hard.”

Juli en augustus 2023

Gefeliciteerd R. van Wuijtswinkel, jij wint je aankoopbedrag door het schrijven van onderstaande review.

“We zochten brokken met hoogwaardige eiwitten en vetpercentages. Dat is gelukt bij Puro! Van Puppy naar Junior naar Active begeleiden wij onze Pomsky naar optimale voeding voor zijn activiteiten en verzorging van huid en haar. Na 2 jaar ontvangen we nog steeds complimenten hoe schitterend hij eruit ziet met zijn glanzende vacht. We merken dat steeds meer van z’n vrienden overschakelen op Puro.”